Polițiștii Locali constănțeni le-au arătat mai multor șoferi ce înseamnă ignorarea semnului „INTERZIS“

Lucrători Poliția Locală Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Pentru mulți șoferi constănțeni, respectarea regulilor de circulați și cele de bun simț sunt opționale. Astfel se face că de multe ori îi vedem parcați pe trotuare, spații verzi sau pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, semnele și indicatoarele rutiere fiind ignorate.

Unii dintre cei care au procedat așa au fost educați de către polițiștii locali și poate că data viitoare când vor dori să încalce legea se vor gândi de două ori înainte. Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat acțiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă semnificația indicatorului rutier „Accesul interzis”. Astfel, în cadrul activității desfășurate în perioada 5 – 16 martie, polițiștii locali au dat 189 de amenzi în valoare totală de 39.205 lei din care 134 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea semnificației indicatorului rutier „Accesul interzis”. Acestea au fost date pentru persoane surprinse în zona instituțiilor publice cu acces restricționat pentru civili, drumuri publice ș.a.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*