Amenzi de aproape 50.000 de lei, pentru parcare neregulamentară în Constanța

Amenzi de aproape 50.000 de lei, pentru parcare neregulamentară. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat, săptămâna trecută, o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.

„În doar trei zile, polițiștii locali au aplicat 167 sancțiuni contravenționale în valoare de 46.980 de lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 339 de puncte de penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 17 autovehicule”, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Amenzi de aproape 50.000 de lei, pentru parcare neregulamentară. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*