VIDEO Amendă de 2.000 de lei în Vama Veche pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Amendă de 2.000 de lei în Vama Veche pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală
Amenzi în Vama Veche pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. FOTO cu rol ilustrativ

Sute de persoane s-au distrat duminică noapte în Vama Veche, fără să țină cont de măsurile de protecție individuală, astfel că organizatorul evenimentului respectiv a fost sancționat de polițiști cu 2.000 de lei.

În imaginile surprinse chiar de persoane din rândul petrecăreților se poate observa cum sute de persoane se distrează, în aer liber, dar fără să respecte prevederile Stării de Alertă. În scurt timp un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și i-a amendat pe organizatorii petrecerii.

„Polițiștii prezenți la fața locului au luat măsura sancțiunii contravenționale a administratorului societății comerciale respective, conform Legii 55/2020, pentru organizarea de evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane, în valoare de 2.000 de lei”, au transmis polițiștii constănțeni.

Totodată, persoanele prezente au fost „atenționate și sancționate verbal”, iar în scurt timp, mulțimea s-a dispersat, neexistând incidente sau evenimente nedorite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*