Polițiștii îl caută pe un șofer care a rămas blocat cu mașina pe plaja din Eforie. UPDATE Șoferul a fost amendat cu 1.000 de lei

Polițiștii îl caută pe un șofer care a rămas blocat cu mașina pe plaja din Eforie

Polițiștii constănțeni fac cercetări după ce în mediul online au apărut imagini cu un tânăr șofer care, duminică, a rămas blocat cu mașina pe plaja din Eforie.

Deși sancțiunile contravenționale pentru cei care intră cu autoturisme pe plajele litoralului românesc sunt destul de mari, fiind cuprinse între 10.000 şi 20.000 de lei, sunt destui tineri teribiliști care riscă primirea unei astfel de amenzi.

Așa a procedat și un șofer care, duminică, a intrat cu mașina pe plaja din Eforie Sud, numai ca să rămână blocat în nisip. El a fost văzut și fotografiat de trecători, iar imaginile au ajuns în mediul online, iar apoi în posesia polițiștilor.

Aceștia deja fac verificări în vederea identificării conducătorului auto și sancționarea acestuia.

UPDATE

Soferul Citroenului de pe plajă a fost sancționat de Poliția Locala, cu 1000 lei, conform HCL 257/2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*