Polițiștii din stațiunea Mamaia au prins o bucureșteancă venită la furat pe litoral

Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD
Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD

O bucureșteancă, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt – două telefoane mobile, a fost identificată de către polițiști în stațiunea Mamaia, iar prejudiciul a fost recuperat.

În seara de 7 iulie, o familie din Constanța s-a trezit că telefoanele mobile le-au fost furate de pe o plajă din stațiunea Mamaia, în jurul orei 19.40. Au alertat polițiștii, iar în urma cercetărilor, aceștia au depistat o femeie, în vârstă de 40 de ani, din București, bănuită de comiterea faptei.

Polițiștii au recuperat în totalitate prejudiciul pe care l-au predat persoanelor vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*