Pieton rănit grav pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța de un conducător auto care a fugit de la locul faptei

Un pieton a fost grav rănit într-un accident rutier care a avut loc astăzi dimineață și care a fost provocat de un conducător auto care a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 17 septembrie, în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța   s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o persoană necunoscută ar fi condus un autoturism și ar fi accidentat un bărbat, de 33 de ani  aflat pe partea carosabilă.

Ulterior,  conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului.

Pietonul a fost grav rănit.

În urma cercetărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat, fiind vorba de un bărbat,  de 30 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat,  și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*