Polițiștii de la Transporturi Constanța au prins trei persoane care au furat șase tone de grâu dintr-un tren de marfă

Cale ferata. FOTO Catalin Schipor

Poliţiştii de la Transporturi au depistat și reținut trei persoane, care au furat șase tone de grâu dintr-un tren de marfă. Ulterior, persoanele respective au fost arestate preventiv.

Potrivit IPJ Constanța, săptămâna trecută, polițiștii din cadrul Postului de Poliție TF Constanța au surprins în flagrant delict două persoane bănuite că ar fi sustras  aproximativ 6000 kilograme de grâu, dintr-un tren de marfă, care tranzita zona Palas – Port Constanța.

Două zile mai târziu, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi și cei ai Postului de Poliție TF Constanța, în urma unei  depistări în flagrant delict și a probatoriului administrat, au identificat trei persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, în urma verificărilor și a activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii  constănțeni au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 30 de ani și o femeie, de 48 de ani.

Cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Constanța care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Persoanele în cauză au fost introduse în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*