Polițiștii de la Rutieră au aplicate 29 de amenzi pentru depășirea vitezei legale

Acțiune a polițiștilor de la Rutieră. FOTO IPJ Constanța

La data de 20 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța –  Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel au fost legitimați 32 de conducători auto și au fost verificate tot atâtea vehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, dintre care 29 pentru depășirea limitei legale de viteză, în valoare totală de peste 21.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 9 permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*