Polițiștii de frontieră din Mangalia au intervenit pe Marea Neagră la o ambarcațiune ce plutea în derivă

Ambarcațiunea cu probleme a fost remorcată până în port. FOTO Poliția de Frontieră

În după amiaza de 1 septembrie, în jurul orei 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost informați de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea” că unei ambarcațiuni, care se afla în apropierea Șantierului Naval Mangalia, i s-a rupt elicea, nereușind astfel să ajungă la mal.

S-a dispus efectuarea unei misiuni cu o navă a Grupului de Nave Mangalia, pentru identificarea ambarcațiunii ăn cauză.
La scurt timp, ambarcațiunea cu cele două persoane aflate la bord a fost identificată și remorcată până în Portul Mangalia.

Cele două persoane, cetățeni români în vârstă de 48 și 49 de ani, nu au avut nevoie de asistență medicală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*