Primăria Ovidiu se organizează pentru noaptea de Înviere. Credincioșii vor primi lumină și pască de la voluntarii locali

Lumina sfântă este împărțită credincioșilor. FOTO Primăria Ovidiu

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, primăria Ovidiu, în colaborare cu bisericile de pe raza UAT Ovidiu au luat o decizie pentru a veni în întâmpinarea credincioșilor. 

Astfel, prin dispoziția primarului George Scupra, în seara de Înviere, sâmbătă noapte spre duminică, intervalul orar 00:00 – 01:00, Lumina Sfântă și pasca vor fi aduse pe fiecare stradă din orașul Ovidiu, de către voluntarii coordonați de Comandamentul Situații de Urgență.

Voluntarii vor fi însoțiți de preotul paroh al fiecărei biserici pe zona arondată acestuia, iar reprezentanți ai Poliției Naționale, Poliției Locale și ai OVI-PROTECT vor supraveghea desfășurarea în bune condiții a întregii acțiuni

Cei care locuiesc la casă sunt sfătuiți să rămână în curte, până la sosirea voluntarului, pentru a păstra distanța socială. În cazul blocurilor de locuințe, administratorul, sau un delegat al acestuia, va ieși în fața blocului pentru a primi Lumina de la voluntari. Administratorul/delegatul va distribui Lumina, tuturor locatarilor din bloc.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*