Primăria Ovidiu se organizează pentru noaptea de Înviere. Credincioșii vor primi lumină și pască de la voluntarii locali

Lumina sfântă este împărțită credincioșilor. FOTO Primăria Ovidiu

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, primăria Ovidiu, în colaborare cu bisericile de pe raza UAT Ovidiu au luat o decizie pentru a veni în întâmpinarea credincioșilor. 

Astfel, prin dispoziția primarului George Scupra, în seara de Înviere, sâmbătă noapte spre duminică, intervalul orar 00:00 – 01:00, Lumina Sfântă și pasca vor fi aduse pe fiecare stradă din orașul Ovidiu, de către voluntarii coordonați de Comandamentul Situații de Urgență.

Voluntarii vor fi însoțiți de preotul paroh al fiecărei biserici pe zona arondată acestuia, iar reprezentanți ai Poliției Naționale, Poliției Locale și ai OVI-PROTECT vor supraveghea desfășurarea în bune condiții a întregii acțiuni

Cei care locuiesc la casă sunt sfătuiți să rămână în curte, până la sosirea voluntarului, pentru a păstra distanța socială. În cazul blocurilor de locuințe, administratorul, sau un delegat al acestuia, va ieși în fața blocului pentru a primi Lumina de la voluntari. Administratorul/delegatul va distribui Lumina, tuturor locatarilor din bloc.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*