Polițiștii de frontieră constănțeni au confiscat de la braconieri, 200 kilograme de pește

Peștele braconat a fost confiscat de către oamenii legii. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, în zona de competență, cinci cetățeni români care transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 200 kilograme de pește, fără documente legale.

În cursul zilei de 22 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control, în zona Chituc, județul Constanța, o autoutilitară înmatriculată în România, în care se aflau cinci cetățeni români, cu vârste cuprinse între 42 și 63 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit în habitaclul acesteia, cantitatea de 196 kilograme pește, diferite specii, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*