Polițiștii de frontieră au confiscat 78 de kilograme de pește, în urma unei acțiunii în zona Lacului Sinoe

Polițiștii au confiscat peștele braconat. FOTO cu rol ilustrativ

În perioada 21 – 23 octombrie, polițiștii de frontieră, în cooperare cu lucrători din cadrul altor structuri cu competențe pe linia ordinii și siguranței publice (inspectorate de poliție județene, servicii pentru imigrări județene, Serviciul Poliție Transporturi Maritime etc.) au derulat mai multe activităţi pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere.

Una dintre aceste acțiuni s-a derulat la nivelul Gărzii de Coastă unde polițiștii de frontieră au executat misiuni aeriene de supraveghere cu drona din dotare, în zona Lacului Sinoe, reținând astfel în vederea indisponibilizării cantitatea de 78 kg pește în valoare de 556 lei, 1.492 m plase monofilament și un motor de barcă în valoare de 1.000 lei.

Totodată, la nivelul Gărzii de Coastă, au fost efectuate misiuni cu scop preventiv în zona de competență – în porturi, pe comunicații, în zonele adiacente punctelor de frontieră, fiind verificate peste 150 de vehicule și 250 persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*