FOTO Incendiu la Popas Cișmea ! Arde întreaga bucătărie

Pompierii au intervenit la incendiu

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la Popas Cișmea. Apelantul a afirmat că arde întreaga bucătărie

Știre în curs de actualizare

UPDATE

Pompierii ajunși la fața locului au constatat că întreg restaurantul a fost cuprins de fum, incendiu, care nu era de proporții, se manifesta în bucătărie, dar a fost lichidat în scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*