Polițiștii constănțeni au tras mai multe focuri de armă pentru a opri o șoferiță fără permis

Acțiune de amploare a polițiștilor constănțeni.

Polițiștii constănțeni au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de armă, pentru a prinde o tânără aflată la volanul unui autoturism, care nu a oprit la semnalele regulamentare.

Potrivit IPJ Constanța, marți dimineață, în jurul orei 02.00, polițiști din Grădina au efectuat semnal de oprire unui autoturism, care circula pe DJ 222, dinspre localitatea Grădina către Târgușor.

„Întrucât persoana care conducea nu s-a conformat semnalelor regulamentare ale polițiștilor, aceștia au plecat în urmărirea autoturismului în cauză, până în zona Cheile Dobrogei, unde persoanele au coborât din vehicul și au încercat să fugă”, au transmis polițiștii constănțeni.

În mașină se aflau trei persoane, o fată și doi băieți, care au fost somate să se oprească, însă nu s-au conformat.

„În acel moment unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical, reușindu-se astfel imobilizarea acestora”, au mai precizat sursele citate.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul a fost condus de tânără, în vârstă de 22 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele ei a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*