Marinar turc, prins în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în Portul Constanța Sud – Agigea

Dosare penale pentru contrabandă, în Portul Midia. FOTO IGPR
Contrabandă cu țigări în Portul Constanța Sud. FOTO Arhiva CTNews

Un marinar turc a fost prins de poliţiştii de frontieră, în Portul Constanța Sud – Agigea, în timp ce încerca să vândă țigări de contrabandă în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei.

Potrivit Gărzii de Coastă, marți seară, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat un marinar turc, în vârstă de 59 ani, îmbarcat pe o navă sub pavilion Panama, care oferea spre comercializare în Constanța, cantitatea de 5.000 pachete de țigări netimbrate.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*