Polițiștii constănțeni au scos din trafic trei microbuze care transportau persoane fără a avea autorizație în acest sens

Polițiștii constănțeni au împărțit sancțiuni în stânga și în dreapta. FOTO IPJ Constanța

Serviciul Rutier al IPJ Constanța a început să miște în favoarea cetățenilor. După o lungă pauză în care nu erau văzuți decât la acțiunile pentru depistarea șoferilor care circulau cu viteză, rutieriștii au trecut la alt gen de acțiuni.

În data de 23 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat pe linia legalității transportului în comun de persoane, acțiunea scoțând la iveală problemele existente. Polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora fiind de 48.705 de lei. Cele mai „mici“ probleme au fost: nepurtarea centurii de siguranță, viteză, neacordarea de prioritate, iar cele mai „grave“ au fost defecțiuni majore la microbuzele de transport în comun. La acestea, șase la număr, s-au retras certificatele de înmatriculare. De asemenea, oamenii legii au depistat în trafic trei microbuze care circulau fără a avea autorizație de transport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*