Polițiștii constănțeni au identificat mai mulți indivizi bănuiți de comiterea unor furturi

Mașină de poliție în stațiunea Mamaia. FOTO Cătălin Schipor

Mai mulți indivizi bănuiți de comiterea unor fapte de furt au ajuns în fața polițiștilor și s-au ales cu dosare de cercetare penală.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Seimeni au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Seimeni, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, pesoana în cauză ar fi sustras mai multe scule profesionale din locuința unui bărbat, din localitatea Seimeni, creând un prejudiciu de 3500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii constănțeni au reținut în sarcina acestuia o altă infracțiune de furt calificat, faptă petrecută în noaptea de 11 spre 12 noiembrie, când tânărul ar fi sustras din locuința unui bărbat, din aceeași localitate, mai multe electrocasnice dar și scule electrice, bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

La data de 11 decembrie, tânărul în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând a fi  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.

Tot pe 11 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 23 ani, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din municipiul Constanța, mai multe articole vestimentare.

Prejudiciul, în valoare de 585 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din municipiul Constanța, o cameră video.

Prejudiciul, în valoare de 585 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat reprezentantului societății comerciale.

În ambele cauze, polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*