FOTO VIDEO ISU Dobrogea a emis atenționare RO Alert din cauza unui incendiu puternic la un depozit de mase plastice în municipiul Constanța

Un mort și trei răniți grav în urma unui incendiu izbucnit la o casă din Eforie Nord. FOTO cu rol ilustrativ

ISU Dobrogea a chemat în ajutor pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la un depozit de pe strada Interioara 3 din municipiul Constanța, toate forțele de intervenție disponibile: mașini din județ, oameni din tura liberă și echipaje de la firme private. A fost emis chiar și atenționare RO Alert din cauza fumului dens. 

În jurul prânzului s-a observat incendiu la depozitul ce materiale plastice de pe strada Interioară 3 și s-a sunat la 112. Inițial la fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere ale ISU Dobrogea, două din cadrul Detașamentului Palas și una în sprijin din cadrul Detașamentului Port.

Ulterior, în sprijin a fost trimisă și o a patra autospecială de la punctul temporar de stingere din Kogălniceanu, dar pentru că focul care se manifesta pe aproximativ 500 metri pătrați nu putea fi domolit, s-a apelat la toate forțele posibile, în total șase autospeciale de stingere, o autoscară și două autospeciale de la SVSU Oil Terminal si Electrocentrale.

ISU Dobrogea a chemat, pe lângă cei 27 de pompieri angrenați în stingerea incendiului, alți 21 de pompieri aflați în timpul liber.

De asemenea, a fost emisă avertizare RO Alert pentru populația din zonă:

„Atenție! Incendiu hală depozitare în municipiul Constanța, str. Interioara 3, cu degajări mari de fum.
Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu va expuneți la fum.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța“

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*