Polițiștii constănțeni au făcut o nouă inventariere a prostituatelor de pe raza municipiului

Polițiștii au dat iama în prostituate. FOTO IPJ Constanța

Zeci de persoane suspectat de prostituție și proxenetism au fost adunate de pe străzi în urma unei razii a polițiștilor constănțeni. Printre acestea au fost găsite și două minore.

În cursul zilei de 7 iunie, lucrători din cadrul Poliției municipiului Constanța cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Constanța. Aceasta a vizat prevenirea și combaterea faptelor de prostituție și proxenetism.

În urma activității desfășurate, polițiștii constănțeni au legitimat mai multe persoane, fiind găsite și două minore. Toate persoanele suspecte au fost conduse la sediul poliției în vederea amprentării și luării măsurilor legale. În total, polițiștii au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 15.000 lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*