UPDATE: A inventat un accident rutier pentru a nu râde lumea de el. Accident în curtea Spitalului Municipal Mangalia. Șoferul a fugit de la fața locului și este căutat de poliție

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii Biroului Rutier din Mangalia sunt în alertă și îl caută pe conducătorul auto al unui autoturism Ford Ka de culoare albastru închis sau negru. Acesta a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8.15, pe strada Emil Palade din curtea Spitalului Municipal Mangalia. Potrivit primelor informații, autoturismul implicat în accident, un Ford Ka, se deplasa dinspre strada Portului către Ion Creangă. La un moment dat, a lovit o persoană de sex masculin care circula pe marginea drumului în același sens de mers.

În urma accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind căutat de către polițiști.

Victima, deși rănită, a reușit să se deplaseze singură până la Unitatea Primire Urgențe a spitalului, unde a primit primul ajutor, fiind supus unor investigații medicale suplimentare.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, cele sesizate nu se confirmă, nu a fost niciun accident rutier. Se pare că bărbatul a căzut într o zonă de arbuști și a spus medicilor ca a suferit un accident rutier, pentru a nu se face glume pe seama sa. Când a ajuns poliția la spital, a continuat povestea, de teamă. În cele din urmă a recunoscut ce s-a întâmplat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*