Polițiștii constănțeni au continuat acțiunea ”Blocada”

Acțiune a polițiștilor constănțeni. FOTO IPJ Constanța

În noaptea de 14 spre 15 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au desfășurat, în sistem integrat, activități în cadrul acțiunii Blocada.

Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 60 de persoane, au fost controlate 14 vehicule și 8 locații publice.

Totodată, au fost testați, cu aparatul etilotest, 4 conducători auto și au fost verificați 4 agenți de pază.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 la Legea 61/1991, 5 la O.U.G. 195/2002, iar restul pentru alte abateri.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 10.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate în flagrant 3 infracțiuni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*