Polițiștii constănțeni au confiscat 110 kilograme de pește și au dat amenzi de peste 29.000 de lei

Pește confiscat de polițiștii constănțeni

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, împreună cu reprezentanți ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au desfășurat pe data de 29 aprilie, o acțiune, în municipiul Constanța, pe linia comerțului cu pește si produse din pește.

În acest context, polițiștii au verificat 4 agenți economici și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și 2 la HG 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 29.200 de lei. Totodată, s-a dispus confiscarea, în vederea indisponibilizării, a peste 110 kilograme de pește impropriu consumului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*