Aproximativ 200 kg peşte transportate fără documente legale, au fost confiscate de polițiștii de frontieră

Întreaga cantitate de pește a fost confiscată. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat în zona de competență un cetăţean român care transporta, cu un autoturism, aproximativ 200 kilograme peşte, fără documente legale.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Midia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în cursul zilei de 10 aprilie, pe raza localității Mihail Kogălniceanu, un autoturism, condus de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța.
În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit zece lăzi din plastic ce conțineau cantitatea de 197 kg peşte, din specia caras, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*