Polițiștii constănțeni acționează în filtrele rutiere și pe principalele artere de circulație

Politiștii acționează pe principalele drumuri. FOTO IPJ Constanța

Zeci de polițiști constănțeni intervin, la această oră, în zonele Cernavodă, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Cumpăna, Saraiu, Aliman, Amzacea, unde mai multe persoane sunt blocate în autoturisme.

Polițiștii constănțeni recomandă, o dată în plus, cetățenilor, să evite deplasările!

Începând cu ora 13.00, a fost instituită permanența la instituții. De altfel, polițiștii constănțeni se află la datorie încă din noaptea precedentă, patrulând pe principalele drumuri naționale și județene.

La această oră, peste 200 de polițiști cu 100 de autospeciale acționează în județul Constanța, în filtrele rutiere și pe principalele artere de circulație, numărul acestora urmând a fi suplimentat, în cazul în care situația operativă o va impune.

Sunt în continuare închise toate drumurile naționale și județene, cu excepția D.N. 39 Constanța – Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*