O avarie RAJA lasă locuitorii din mai multe zone ale Constanței și din Mamaia fără apă potabilă la robinete

RAJA Constanța anunță că înregistrează o avarie pe conducta de alimentare cu apă din zona Complexului Constanța Nord.

„Echipele de intervenție RAJA SA au încercat remedierea acesteia cu conducta sub presiune, însă având în vedere complexitatea lucrărilor, s-a impus sistarea furnizării apei, luni, 2 august, în intervalul orar 13.30 – 16.30”, au anunțat reprezentanții societății.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și Hotel Oxford, cu străzile adiacente, dar și cei din zonele Tomis III, Tomis Nord, Faleză Nord, Satul de Vacanța, Stațiunea Mamaia, Mamaia Sat, Mamaia Nord, Tabăra de copii Năvodari și Ecluza Năvodari.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*