Polițiștii au stricat o nuntă organizată pe o stradă din Constanța

Nunțile în stradă nu sunt acceptate de către Poliție. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii au stricat o nuntă organizată pe o stradă din Constanța, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru îngreunarea circulației pe drumurile publice

La data de 29 august, în jurul orei 15:30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în municipiul Constanța, în dreptul unui imobil de pe strada Moților va avea loc un eveniment privat (nuntă), iar pe una dintre benzile străzii se aflau amplasate un cort, scaune și mese, pe trotuar fiind montate o scenă și boxe.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, un bărbat, de 41 de ani, și pe administratorul societății  care a montat scena și cortul, un bărbat, de 44 de ani.

Scena și cortul au fost demontate, astfel că domeniul public a fost eliberat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*