Polițiștii au intervenit după ce o femeie de 44 de ani făcea scandal în scara unui bloc de pe bulevardul 1 Mai

Polițiștii au intervenit astăzi, după ce o femeie de 44 de ani făcea scandal în scara unui bloc de pe bulevardul 1 Mai.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Bulevardul 1 Mai, o femeie face scandal pe scara blocului.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie, de 44 de ani, ar fi provocat scandal în locuință și pe scara blocului și ar fi manifestat un comportament deviant.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SMURD Constanța, care a transportat-o pe aceasta la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*