Incendiu în satul Dunăreni și în localitatea Lazu

Incendiu puternic la o locuință. FOTO ISU Dobrogea

În cursul nopții de 8 spre 9 ianuarie, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a incendii.

Prima alarmă s-a dat în satul Dunăreni, pe strada Lalelelor, acolo unde a luat foc o locuință. La fața locului au intervenit pompierii ISU Dobrogea de la Detașament Cernavodă cu trei autospeciale. Când au ajuns aceștia la fața locului, incendiul se manifesta generalizat. Până la stingerea incendiului casa a ars în proporție de 70 %.

A doua solicitare a fost făcută în jurul orei 3.00, în localitatea Lazu, fiind vorba de un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară dintr-o gospodărie. La fața locului au intervenit 8 pompieri cu 2 autospeciale de stingere.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, în urma incendiului din localitatea Lazu a ars aparatura electronică, mobilier, scule electrice și căpriori acoperiș. S-a stabilit ca și cauza probabilă a producerii incendiului, unscurtcircuit de la un aparat electric lăsat sub tensiune. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și 40 min

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*