Incendiu în satul Dunăreni și în localitatea Lazu

Incendiu puternic la o locuință. FOTO ISU Dobrogea

În cursul nopții de 8 spre 9 ianuarie, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea a incendii.

Prima alarmă s-a dat în satul Dunăreni, pe strada Lalelelor, acolo unde a luat foc o locuință. La fața locului au intervenit pompierii ISU Dobrogea de la Detașament Cernavodă cu trei autospeciale. Când au ajuns aceștia la fața locului, incendiul se manifesta generalizat. Până la stingerea incendiului casa a ars în proporție de 70 %.

A doua solicitare a fost făcută în jurul orei 3.00, în localitatea Lazu, fiind vorba de un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară dintr-o gospodărie. La fața locului au intervenit 8 pompieri cu 2 autospeciale de stingere.

Știre în curs de actualizare

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, în urma incendiului din localitatea Lazu a ars aparatura electronică, mobilier, scule electrice și căpriori acoperiș. S-a stabilit ca și cauza probabilă a producerii incendiului, unscurtcircuit de la un aparat electric lăsat sub tensiune. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și 40 min

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*