Polițist rănit într-un accident produs în fața Cimitirului Municipal din Constanța

Polițist rănit într-un accident rutier.

Un polițist a fost rănit sâmbătă dimineața, într-un accident rutier produs în fața Cimitirului Municipal din Constanța. Polițistul se afla în misiune deplasându-se la un eveniment de circulație

Astfel, în jurul orei 10.10, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, la intersecția străzilor Baba Novac cu Frunzelor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care efectuează cercetarea la fața locului și a fost direcționat și un polițist, care se deplasa cu motocicleta de serviciu, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, venind dinspre bulevardul Aurel Vlaicu.

“La intersecția cu aleea de acces către Cimitirul Municipal, conducătorul auto care circula în fața autospecialei nu a acordat prioritate (deși avea obligația de a opri pe partea dreaptă) și a virat la stânga,  moment în care a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de colegul nostru”, au transmis IPJ Constanța.

Polițistul a fost transportat la spital, fiind conștient, stabil, cu vătămări corporale ușoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*