FOTO Accident mortal la Viișoara, descoperit din întâmplare. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a intrat cu taxiul în pom

Accident mortal la Viișoara. FOTO SAJ Constanța
Accident mortal la Viișoara. FOTO SAJ Constanța

Un accident rutier mortal a fost descoperit din greșeală noaptea trecută de un paznic. Bărbatul a sunat, la ora 4.53, la numărul de urgență 112 după ce a găsit o mașină înfiptă într-un pom de pe marginea drumului.

Autoturismul Dacia cu numărul de înmatriculare CT-25-ERK avea însemnele General Taxi Constanța. Mașina era înfășurată în jurul unui pom, iar șoferul – singura victimă – era strivit.

Bărbatul se numește Vasile Leahu și era născut în anul 1964.

Medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Anchetatorii bănuiesc că accidentul s-ar fi produs cu cel puțin 1-2 ore înainte ca mașina să fie descoperită. Oamenii legii sunt cei care urmează să modul în care s-a produs tragicul eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*