Claudiu Palaz (MP) îi cere lui Decebal Făgădău să-l schimbe pe vicele Gabriel Stan și să rupă contractul cu Polaris

Claudiu Palaz. FOTO Facebook
Claudiu Palaz. FOTO Facebook

Problemele cu legea pe care le au oamenii din jurul lui Decebal Făgădău au atras atenția opoziției de la Constanța. Președintele Mișcării Populare, Claudiu Palaz i-a transmis primarului interimar, Decebal Făgădău, o scrisoare deschisă prin care îi cere trei lucruri: schimbarea viceprimarului Gabi Stan, analizarea contractului Primăriei cu firma de salubrizare și înlăturarea “firmelor grupării Mazăre” care sunt abonate la contracte pe bani publici.

“1. Tineti langa dumneavoastra un trimis in judecata pentru fapte de coruptie si nu vreti sa luati masuri impotriva lui. Aceasta persoana se numeste Gabriel Stan, si inca ocupa functia de viceprimar, cu toate ca a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie, alaturi de Mazare – Strutinski si Eduard Martin!

Va somez, domnule interimar, sa dispuneti de indata schimbarea domnului viceprimar Gabriel Stan! Daca nu veti face acest lucru, va acuz de faptul ca protejati grupul infractional al lui Mazare si acolitii sai.

2. Va rog sa dispuneti de urgenta o analiza in ceea ce priveste contractul firmelor familiei Martin, si anume Polaris M. Holding, firma care se ocupa cu colectarea gunoiului in Constanta. Acest lucru este necesar pentru a stopa hemoragia banilor publici, catre o firma de casa a gruparii Mazare.

Exista un dosar penal in care s-a constatat un prejudiciu! Va rog sa-l recuperati! Acestia sunt banii nostri, ai constantenilor! Nu va bateti joc de ei! Va aduc la cunostinta totodata si faptul ca trimiterea in judecata a deputatului Eduard Martin si arestarea de catre FBI a unchiului acestuia, Titi Martin, va duce la destabilizarea firmei Polaris si, implicit, la imposibilitatea acesteia de a mai respecta contractul cu Primaria Constanta.

Domnule interimar, sper ca nu ne veti lasa cu gunoaiele neridicate in poarta si cu strazile pline de zapada, motivand ca firma Polaris are probleme si nu isi respecta contractul!
Luati masuri! Azi! Nu dupa ce faptul s-a consumat!

3. Un ultim aspect este legat de „sprijinul” si „efortul” pe care il faceti ca sa ne aratati un oras prafuit, plin de gropi si in bezna de sarbatorile de iarna! Nu sunteti in stare sa faceti nimic pentru un oras viu!

Ati cheltuit banii pe lucrari pentru a pune stalpi de iluminat noi, langa cei vechi! De ce, domnule interimar? Care sunt firmele care au castigat aceste lucrari? Nu cumva firmele dumneavoastra de casa?

Pentru aceste lucrari ati cheltuit banii care ar fi putut asigura luminile de sarbatori ale orasului nostru! Iar noi, constantenii, nu ne-am mai fi dus copiii in alte orase sa vada cum sunt impodobite in aceasta perioada!

Va mai zic inca o data: debarasati-va de gruparea Mazare! Nu mai fiti lacheul acestei grupari!

Va stau la dispozitie pentru a va da solutii si in cele trei probleme indicate, dar si cum puteti lupta cu tentaculele gruparii Mazare! Deschideti Constanta, domnule interimar!”, încheie Claudiu Palaz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*