Poliția Locală a căutat boschetari prin Tomis Nord, iar angajații Polaris au făcut curat

Politistii locali au cautat persoanele fara adapost aciuate in anumite zone. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii Locali constănțeni au acționat în cursul zilei de marți în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale și pentru identificarea locurilor criminogene.

În intervalul orar 9.00 -11.00, polițiștii locali cu atribuții în domeniul menținerii ordinii publice și circulației pe drumurile publice au desfășurat activități specifice în Tomis Nord, mai exact zonele Centrului de plasament Micul Rotterdam și Centrul de zi pentru copiii cu autism Orizont.

Cu ocazia verificărilor au fost depistate 2 persoane care nu-și justificau prezenta în zona, una fiind sancționată pentru nerespectarea prevederilor art 2 pct. 23 din legea 61/1991R (consum de băuturi alcoolice pe domeniul public), ulterior fiind sancționate contravențional alte 2 persoane pentru nerespectarea art. 71 alin 1 din OUG 195/2002R. Valoarea sancțiunilor este de 2710 lei.

Lucrătorii Polaris au igienizat locurile respective, unul dintre ele fiind spațiul verde din spatele Policlinicii de Stomatologie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*