Un bărbat a fost călcat de tren la Costinești după ce a încercat să se urce din mers

Un bărbat a fost tăiat de tren. FOTO CTnews.ro

Un bărbat și-a pierdut viața sâmbătă după amiază în Gara CFR din Costinești. Victima a căzut sub roțile trenului și nu a mai avut nici o șansă. 

Accidentul feroviar s-a produs în jurul orei 17.40, când, potrivit martorilor, un bărbat aflat în stare de ebrietate a încercat să se urce din mers în ultimul vagon al unui tren. S-a dezechilibrat însă și în loc să sară pe scară, a căzut între vagon și peron, nimerind pe șina de tren, fiind sfârtecat de ultimele roți.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul. Cazul este anchetat de către lucrătorii Poliției Transporturi. Se pare că victima avea un aspect neîngrijit, părând a fi o persoană fără adăpost.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*