Polaris M Holding și Primăria Constanța încurajează eliminarea responsabilă a deșeurilor voluminoase în cartierul CET

Container pentru deșeuri voluminoase. FOTO: Primăria Constanța

Locuitorii din cartierul CET din Constanța pot scăpa săptămâna aceasta de deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie, grație inițiativei societății Polaris M Holding. Astfel, până pe 13 august, aceasta a amplasat un container special destinat pentru astfel de deșeuri în parcarea de pe aleea Egretei, în proximitatea platformelor de colectare a deșeurilor menajere.

De la mobilier vechi, canapele și saltele, până la uși, obiecte de uz sanitar, mochete și chiar calorifere – toate acestea pot fi depuse în mod responsabil în această benă special amenajată. Conform informațiilor furnizate de Primăria Municipiului Constanța, un grafic de colectare este disponibil pe site-ul instituției, la secțiunea „Mediu”, pentru a oferi constănțenilor informații actualizate privind colectarea deșeurilor voluminoase.

În plus, o altă opțiune pentru locuitorii din zonă este centrul de colectare permanent amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A.

Este important de subliniat că abandonarea sau depozitarea deșeurilor voluminoase pe domeniul public al municipiului Constanța contravine legislației în vigoare și atrage sancțiuni conform normelor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*