VIDEO Polaris M Holding a început montarea containerelor destinate deșeurilor reciclabile

A început montarea containerelor destinate deșeurilor reciclabile FOTO Primăria Constanța
A început montarea containerelor destinate deșeurilor reciclabile FOTO Primăria Constanța

Polaris M Holding și Primăria Constanța au început montarea celor 400 de containere destinate deșeurilor reciclabile.

Acțiunea a demarat în cartierul Faleză Nord, urmând ca în scurt timp, recipientele de culoare galbenă, cu o capacitate de 1,1mc să fie amplasate la toate platformele de pe raza municipiului. Containerele sunt destinate deșeurilor reciclabile din plastic, metal și hârtie.

Deșeurile astfel strânse sunt încărcate apoi în autospeciale destinate materialelor reciclabile care ajung la centrele de colectare unde se transformă în saci menajeri, folii, celuloză și hârtie și alte materiale refolosibile.

Primăria Constanța face apel către toți locuitorii orașului să păstreze noile containere în stare bună și să separe deșeurile reciclabile de cele menajere, în recipientele marcate corespunzător pentru colectarea selectivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*