Polaris M Holding se implică în campania „Curățăm Constanța Noastră”

Echipele Polaris sunt pregătite de curățenie. FOTO Polaris M Holding

Aflată la cea de a 8-a ediție, Campania „Curățăm Constanța Noastră”, inițiată de Primăria Municipiului Constanța, începe în data de 1 aprilie și se încheie în data de 30 aprilie.

În cea mai amplă acțiune de responsabilizare civică față de mediul înconjurător se va face ecologizarea, igienizarea și înfrumusețarea întregului oraș. Polaris M Holding se va implica și va susține campania de primăvară și în acest an. Pe lângă activitatea contractuală menținută, societatea va asigură întregul suport tehnic pentru preluarea și transportul deșeurilor rezultate în urmă igienizării și salubrizării zonelor vizate.

De asemenea, vor fi mobilizate echipe de angajați și echipament specific pentru a se asigură fluxul firesc al acestei activități de curățenie generală, care se va desfășura în municipiul Constanța.

Autoritățile locale invită cetățenii, agenții economici, asociațiile de proprietari, instituțiile de stat și private să participe la desfășurarea campaniei prin înscrierea pe site-ul oficial: www.curatamconstantanoastra.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*