Polaris M Holding se alătură proiectului „Eco Art – Ateliere de artă ecologică pentru copii instituționalizați”

Polaris M Holding se alătură proiectului „Eco Art - Ateliere de artă ecologică pentru copii instituționalizați”

Copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani, instituționalizați în centre de plasament, vor participa, în lunile aprilie și mai, la cinci ateliere de artă ecologică cu materiale reciclabile în cadrul proiectului „Eco Art – Ateliere de artă ecologică pentru copii instituționalizați”, susținut și de Polaris.

Astfel, sub îndrumarea unui specialist în ecologie și a 10 artiști plastici, copiii vor realiza, în cadrul fiecărui atelier, minimum cinci produse artistice de dimensiuni diferite, confecționate din materiale reciclabile (lemn, plastic, hârtie/carton, sticlă, doze de aluminiu) ce urmează a fi expuse în cadrul unei expoziții inaugurată pe data de 1 iunie, la sediul Asociației Centrul Comunitar „Open Doors”.

Activitățile practice realizate în cadrul atelierelor le oferă copiilor oportunitatea de a socializa, le dezvolta abilitățile artistice și le crește interesul pentru artă și protejarea mediului.

Polaris M Holding este partener în acest proiect și a pus la dispoziția organizatorilor materialele necesare desfășurării proiectului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*