Polaris M Holding primește sesizări de la cetățenii Constanței privind problemele legate de salubritate

Polaris M Holding primește sesizări de la cetățenii Constanței privind problemele legate de salubritate

Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțenii care depistează probleme legate de salubritate să sesizeze municipalitatea la numărul de WhatsApp – 0731.550.011. Sesizarea va fi făcută printr-un mesaj scris, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației și numele persoanei care sesizează. Acesta va fi însoțit de fotografii realizate la fața locului.

În acest fel, începând de joi, 12 august, toate sesizările primite de la cetățeni vor ajunge mult mai rapid la operatorul de salubritate, Polaris M Holding, care va verifica și va interveni pentru remedierea problemelor apărute.

La numărul de WhatsApp – 0731.550.011, pot fi semnalate probleme ce țin de salubrizarea orașului sau alte situații urgente în rezolvarea cărora municipalitatea poate interveni punctual și într-un timp cât mai scurt.

Totodată, pentru ca orașul Constanța să fie unul curat, constănțenii sunt rugați să nu mai arunce gunoiul pe stradă, să nu mai depoziteze sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor iar persoanele care locuiesc la case să scoată gunoiul doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate și în recipiente speciale. Poliția Locală aplică constant sancțiuni pentru nerespectarea acestor reguli de bun simț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*