Polaris M Holding nu mai poate opera, în condiții de siguranță, câteva zeci de platforme supraterane pentru deșeuri menajere aflate în Constanța

Polaris M Holding nu mai poate opera, în condiții de siguranță, zeci de platforme pentru deșeuri menajere

Polaris M Holding anunță că, începând cu data de 1 iulie, se regăsește în imposibilitatea de a opera, în condiții de siguranță, un număr de 52, dintr-un total de 389, de platforme supraterane pentru deșeuri menajere, aflate pe raza municipiului Constanța.

Potrivit reprezentanților societății, aceste platforme se află într-o stare avansată de degradare și reprezintă un real pericol pentru operatorii de salubrizare, deoarece aceștia trebuie să pătrundă în interiorul platformelor pentru a manevra containerele în vederea evacuării deșeurilor.

Pentru a remedia această situație, în data de 15 iunie, Polaris M Holding SRL a transmis Primăriei Municipiului Constanța, proprietarul acestor platforme de colectare, inventarul platformelor degradate, însoțit de imagini care să ateste starea celor 52 de platforme supraterane.

„Polaris M Holding a înștiințat Primăria Municipiului Constanța, Garda Națională de Mediu și Agenția de Mediu despre modul de colectare de la aceste platforme, până când starea lor fizică va fi remediată. În situația actuală, amplasarea containerelor de colectare în imediata apropiere a platformelor supraterane reprezintă o soluție temporară, care asigură continuitate serviciului de salubrizare și oferă siguranță angajaților noștri. Am decis să adoptăm această soluție până la finalizarea lucrărilor de reabilitare și înlăturare a stării de pericol”, au transmis sursele citate.

Reprezentanții societății mai precizează că operațiunile de colectare a deșeurilor menajere, de la aceste puncte de colectare, se vor desfășura conform graficului actual.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*