Polaris M Holding își sfătuiește clienții să plătească facturile prin virament bancar

Sediul Polaris M Holding

Luând în calcul situația epidemiologică existentă și pentru a evita expunerea la orice fel de risc a clienților săi, Polaris M Holding le recomandă să facă plata prin virament bancar.

Cei care aleg această metodă de plată sunt sfătuiți, pentru a se identifica corect plata, ca înainte de procesarea plății să specifice toate datele de pe factură: nume, prenume, CUI, serie și număr factură, ID Client, ID factură. Plata se poate face într-unul din conturi:

  • RO40 BACX 0000 0045 2223 0001 – Unicredit Bank
  • RO42 WBAN 0099 1V05 6821 RO02 – Banca Intensa SANPAOLO Bank Romania

Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 0241.545.596 sau să trimită email pe comercial@polaris.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*