Polaris M Holding face angajări în Constanța și Năvodari

Polaris M Holding angajează

Polaris M Holding Constanța face angajări, în mai multe dintre punctele sale de lucru, oferind oportunități de angajare pentru mai multe posturi.

Astfel, pentru stația de Salubrizare Constanța se caută conducător auto transport rutier de mărfuri, lucrător operativ pentru autocompactoare și lucrător salubrizare căi publice. De asemenea, sunt oferite posturi de mecanic auto și electrician, la atelierul auto, în timp ce la „Structuri metalice”, sunt oferite posturile de lăcătuș construcţii metalice, frezor universal și sculer matrițer.

Pentru aceste posturi se pot obține relații suplimentare la numerele de telefon: 0241/548.700 sau 0241/548.711.

Pentru Punctul de lucru Năvodari se caută conducător auto transport rutier de mărfuri și lucrător pentru salubrizare căi publice. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0733/102.899.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*