Percheziții în Năvodari într-un dosar penal de trafic de droguri de risc

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri. Imagine cu rol ilustrativ.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașului Năvodari, la persoane bănuite de trafic de droguri și efectuare de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Constanța au descins, vineri, 26 martie, la locuințele a doi bărbați, de 25 de ani, din Năvodari, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

„După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, precum și de al jandarmilor din cadrul GJM Tomis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*