Polaris M Holding efectuează dezinfecții în sediul Ambulanței Constanța și Spitalul Județean Constanța

Pentru a combate infectarea și răspândirea noului coronavirus, Primăria Municipiului Constanța prin intermediul societății de salubrizare, Polaris M Holding desfășoară permanent acțiuni de dezinfecție la sediul Serviciului Județean de Ambulanță, al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” și la sediul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

În aceste momente dificile, medicii, asistentele și infirmierele sunt în prima linie. Trebuie să îi sprijinim, să le respectăm indicațiile și să le mulțumim pentru ceea ce fac pentru noi.

Cel mai bine ne putem exprima recunoștința stând acasă. Haideți să rămânem acasă pentru binele nostru și al celor dragi nouă!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*