Pesta porcină continuă să se extindă – autoritățile constănțene au confirmat două noi focare

Noi cazuri de Pestă Porcină Africană. FOTO skeeze

Doua noi focare de pestă porcină africană au fost conformate în localitățile Cochirleni și Cernavodă – zona Dealul Vifor, județul Constanța.

În cursul zilei de 27 septembrie, la sediul Instituției Prefectului – județul Constanța, s-a întrunit o nouă ședință CLCB. În cadrul acesteia s-a aprobat aplicarea măsurii excepționale de ucidere preventivă a tuturor suinelor din localitatea Cochirleni – Rasova și din zona Dealul Vifor – Cernavodă.

Începând cu data de 28 septembrie, ora 8.00, echipele DSVSA împreună cu cele ale IPJ, IJJ, DAJ și APIA vor acționa pe teren pentru punerea în aplicare a deciziilor votate în ședință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*