Pesta porcină continuă să se extindă – autoritățile constănțene au confirmat două noi focare

Noi cazuri de Pestă Porcină Africană. FOTO skeeze

Doua noi focare de pestă porcină africană au fost conformate în localitățile Cochirleni și Cernavodă – zona Dealul Vifor, județul Constanța.

În cursul zilei de 27 septembrie, la sediul Instituției Prefectului – județul Constanța, s-a întrunit o nouă ședință CLCB. În cadrul acesteia s-a aprobat aplicarea măsurii excepționale de ucidere preventivă a tuturor suinelor din localitatea Cochirleni – Rasova și din zona Dealul Vifor – Cernavodă.

Începând cu data de 28 septembrie, ora 8.00, echipele DSVSA împreună cu cele ale IPJ, IJJ, DAJ și APIA vor acționa pe teren pentru punerea în aplicare a deciziilor votate în ședință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*