Polaris M Holding Constanța și Liga Studenților din Universitatea Ovidius au ecologizat Campusul Universitar

Acțiune de ecologizare în Campusul Universitar. FOTO: Polaris M Holding

Angajați ai societății Polaris M Holding Constanța au răspuns inițiativei demarată de Liga Studenților din Universitatea „Ovidius” de a sprijini acțiunea de ecologizare ce s-a desfășurat sâmbătă, 25 martie, în Campusul Universitar.

Polaris s-a alăturat voluntarilor și a sprijinit această acțiune cu saci, mânuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare și reciclare.

Timp de două ore, cei 36 de voluntari au adunat aproximativ 40 de saci de deșeuri, demonstrând că prin implicare putem schimba mediul în care trăim.

La acțiune au mai participat voluntari de la Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților din Universitatea „Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

„Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat acestui acțiuni ce vizează protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil”, au transmis reprezentanții Polaris M Holding.

Acțiunea face parte din proiectul „Ecompetiția”, care se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv – 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie. Locațiile alese pentru următoarele două acțiuni sunt plaja Reyna și Parcul Tăbăcărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*