Dosar penal pentru ucidere din culpă după ce trupul unui bărbat a fost găsit plutind în acvatoriul Portului Constanța

Nou la Ovidius Clinical Hospital: Centrul de Medicină Maritimă

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă, după ce trupul fără viață al unui bărbat de 68 de ani a fost găsit joi, 11 noiembrie, plutind în apele acvatoriului Portului Constanța.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, în dimineața zilei de joi, 11 noiembrie, în jurul orei 08.15, polițiști din cadrul Serviciului Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar pluti în acvatoriul Portului Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre trupul unui bărbat, în vârstă de 68 de ani.

Conform primelor cercetări efectuate, polițiștii au constat faptul că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*