Constănțeanul Andrei Timaru, vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

Constănțeanul Andrei Timaru, vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

Centrul Național de Tenis București a găzduit, în perioada 16 – 26 iunie, Campionatele Naționale Individuale de Vară U10, competiție organizată de Federația Română de Tenis. În cadrul acestei competiții, sportivul constănțean Andrei Timaru, legitimat la CS Tenis TDC Constanța și pregătit de tatăl său, antrenorul Doru Timaru, a obținut titlul de vicecampion național la proba de dublu.

Andrei l-a avut coechipier pe bucureșteanul Ianis Ghiulea, legitimat la AS CS Libra Phoenix București și pregătit de profesorul Toni Popa. După trei meciuri câștigate fără mari probleme, în finala de dublu, Andrei și Ianis au întâlnit perechea formată din Nicholas Andrei Tănasă, de la CSM Brăila, și Cătălin Munteanu de la CSM Unirea Slobozia. După un prim set câștigat cu scorul de 4-0, adversarii s-au impus în setul secund cu 4-2 iar în match tie-break cu 11-9.

Arbitrul principal al competiției a fost Cristian Ștefan, ajutat pe tot parcursul turneului de arbitrii Oana Irimescu, Corina Toader, Tudor Antonescu, Cornel Chivaru și Stelică Mușat.

”A fost o experiență minunată să pot ajunge în finala Campionatelor Naționale la U10. Mă voi pregăti în continuare la fel de intens și sper ca anul următor să pot câștiga chiar locul întâi” a declarat micul sportiv constănțean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*