Polaris M Holding Constanța colectează deșeuri reciclabile de la societăți comerciale și instituții publice

Polaris M Holding angajează agent comercial. FOTO Polaris M Holding

Persoanele juridice au posibilitatea de a încheia, cu titlu gratuit, un protocol de colaborare cu Polaris M Holding, în vederea gestionării, colectării, reciclării și valorificării deșeurilor din ambalaje și a celor industriale reciclabile.

Fiecare societate comercială sau instituție publică primește gratuit de la Polaris saci de plastic pentru precolectarea deșeurilor reciclabile, de capacitați diferite, în funcţie de cantitate generată. La ridicarea sacilor de plastic, persoanele juridice vor primi alți saci de plastic.

Polaris M Holding colectează material reciclabil din hârtie, carton, diverse materiale plastice, aluminiu, ambalaje metalice, ambalaje de lemn, ambalaje de sticlă etc. După colectare, deșeurile sunt transportate la stația de sortare, unde sunt supuse procesului de resortare, balotare, granulare, valorificare și producție.

Societățile comerciale și instituțiile publice pot încheia protocolul de colaborare la departament Comercial al Polaris M Holding: str. Ștefan cel Mare, nr. 128 – zona ICIL (lângă BRD, vizavi de Kaufland), telefon: 0241 545 596. Dacă societatea deţine mai multe puncte de lucru, protocolul  se va încheia cu fiecare punct de lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*