Accident rutier pe strada Dezrobirii din Constanța, provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate

Accident rutier pe strada Dezrobirii din Constanța, provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc în dimineața zilei de marți, 2 august, în jurul orei 08.00, pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța. În urma evenimentului rutier, provocat de un șofer aflat în stare de ebrietate, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că în urma coliziunii nu a fost nicio persoană rănită, rezultând doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul primului conducător auto, de 34 de ani, rezultatul a fost de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*