Polaris M Holding: colectarea deșeurilor voluminoase se realizează în mod gratuit

Bena pentru deșeuri voluminoase este disponibilă pe strada Stadionului, bloc H 16 A. FOTO: Polaris

Polaris M Holding anunță organizarea colectării deșeurilor voluminoase în perioada 21 – 27 august, în cadrul programului său de gestionare responsabilă a deșeurilor.

Potrivit reprezentanților societății, bena specială pentru deșeurile voluminoase va fi disponibilă în această săptămână pentru locuitorii din Constanța – Platforma 38, strada Stadionului, bloc H 16 A.

Categoriile de deșeuri acceptate includ mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere și altele asemenea. Această inițiativă are scopul de a încuraja cetățenii să se implice în gestionarea adecvată a deșeurilor și să contribuie la un mediu mai curat și mai sănătos.

Pe lângă punctele de colectare temporară, dorim să informăm locuitorii că pot preda gratuit deșeurile voluminoase la centrul de colectare permanent. Acesta este situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, și va fi deschis între orele 08.00 și 17.00. Pentru informații suplimentare și detalii de contact, puteți suna la numărul de telefon 0723/372.163.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*